tf_005_1632x918_70

Trofeji za najbolje

Košarkaški turnir Trofej Beograda je u potpunosti opravdao očekivanja kako publike tako i reprezentacija koje su na njemu učestvovale. Mnoštvo atraktivnih poteza, na momente i egzibicija moglo se videti u tri dana turnira. Videlo se da su selektori uvežbavali akcije, dajući šansu velikom broju igrača, koji su sa druge strane izgarali ne bili se izborili za odlazak na Evropsko prvenstvo koje počinje za dve nedelje.

Neka tvoj tim pobedi

U susret predstojećem tradicionalnom košarkaškom turniru Trofej Beograda na kome učestvuju košarkaške reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore u dvorani Aleksandar Nikolić od 11-13. Avgusta, pripremili smo specijalno iznenađenje. Zahvaljujući saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije Wurst Platz barom svi treneri sa kauča biće u prilici da formiraju svoje timove i da se takmiče za nagrade koje smo pripremili.

Za sve one koji budu birali tim Košarkaške reprezentacije Srbije predstavljamo takmičenje „ Neka tvoj tim pobedi“.

Winners_manja_web

Šampioni Spark.me konferencije

Dragi prijatelji, CouchCoach tim u sastavu Nenad NikolinDejan Vujić i Jovan Vujović je osvojio prvo mesto na najznačajnijoj konferenciji u regionu Spark.me http://spark.me/2017/ i prvu nagradu putovanje na TechCrunch Disrupt San Francisco 2017.

Trener do trenera

Dočekasmo i trenutak da se susretnu treneri sa klupe sa trenerima sa kauča. To se upravo dogodilo juče u Wurst Platz Baru gde smo upriličili svečanost dodele pehara i priznanja najboljim trenerima sa kauča u dosadašnjim takmičenjima ABA košarkaške lige i Košarkaške lige Srbije.

Najbolji za najbolje

Došlo je vreme da nagradimo najbolje trenere sa kauča u dosadašnjim takmičenjima. Naši najbolji treneri Aleksandar DžikićDejan Milojević i Dejan Radonjić uručiće pehare najboljim trenerima sa kauča. Zadovoljstvo nam je što su treneri Crvene zvezda, Partizana i Mega Leksa  prihvatili naš poziv da uveličaju proglašenje najboljih trenera sa kauča i nadamo se da će to postati tradicija.
SparkMelogoWEB

CouchCoach na konferenciji Spark.me

Na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me koja se održava 29. i 30. maja u Budvi učestvovaće i naš tim koji će se boriti u konkurenciji dvanaest timova  za vredne nagrade.

006web

Trenerski dani Borivoje Cenić

U Beogradu je u nedelju 7.Maja u SC „Vizura“ održan seminar namenjen trenerima mlađih kategorija „Trenerski dani – Borivoje Cenić 2017“. Seminar je okupio trenere iz cele Srbije, bilo je pravo zadovoljstvo prisustvovati ovakvom skupu, i naš tim je bio počastvovan ucešćem. Od ranih jutarnjih sati dvorana se brzo punila i bilo je veoma zanimljivo čuti razmenu mišljenja trenera mlađih kategorija koji su razmenjivali iskustva u radu sa mladima sa nestrpljenjem iščekujući početak zvaničnog programa. A zvanični program je bio više nego zanimljiv i aktuelan.

Predstavljamo trenere sa kauča – Alen Ređaj

Nastavljajući seriju intervjua sa Vama, igračima aplikacije u kojoj možete biti treneri sa kauča obavili smo razgovor sa Alenom Ređajem iz Kovačice. Po rečima Alena, čim je čuo za našu aplikaciju odlučio je da je i isproba i kada je jednom počeo da je igra nijedna naredna utakmica njegovog omiljenog tima Crvene zvezde nije počela a da nije predložio prvu postavu. Rezultati koje je postigao svedoče da Alen dobro poznaje tim i protivnike, da daje dobre predloge, a predlozi koje nama dao a tiče se novih funkcija u aplikaciji su veoma korisni, tako da ćemo ih u nekoj od narednih verzija aplikacije svakako primeniti.

Košarkaška Superliga Srbije

Današnjim utakmicama u Subotici i u Beogradu počinje Košarkaška superliga Srbije, takmičenje koje su svi ljubitelji košarke i navijači željno očekivali. ABA ligašima se pridružuju četiri najbolje plasirana tima Košarkaške lige Srbije i svi zajedno su spremni i raspoloženi da nam se predstave u svom najboljem izdanju sa jednim ciljem a to je postati prvak Srbije. Za sve Vas koji ste do sada bili treneri sa kauča, ukazuje se nova prilika da pokažete svoje znanje i umeće i pokušate da osvojite nagrade koje smo za Vas spremili u saradnji sa Košarkaškom ligom Srbije i klubovima učesnicima.

002web

Get in the Ring

Da li ste se ikada zapitali kako bi se košarkaši snašli u bokserskom ringu? Da, baš u pravom bokserskom ringu, sa sve bleštavim svetlima, protivnikom raspoloženim za borbu, sudijom i publikom željnom uzbuđenja i razmene udaraca. Iznenadio nas je poziv koji smo dobili od Mire Nouwens iz organizacije Get in the Ring kao i kolega iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva i HUB 385 da navučemo rukavice i ukoliko budemo pobednici otputujemo na svetsko provenstvo koje se održava u Singapuru.
logo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.