Trofeji za najbolje

Košarkaški turnir Trofej Beograda je u potpunosti opravdao očekivanja kako publike tako i reprezentacija koje su na njemu učestvovale. Mnoštvo atraktivnih poteza, na momente i egzibicija moglo se videti u tri dana turnira. Videlo se da su selektori uvežbavali akcije, dajući šansu velikom broju igrača, koji su sa druge strane izgarali ne bili se izborili za odlazak na Evropsko prvenstvo koje počinje za dve nedelje.

 
Nije samo u dvorani Aleksandar Nikolić bilo zanimljivo, atmosfera koju su napravili treneri sa kauča u Wurst Platz baru bila je podjednako inspirativna. Veliki broj izmena koje su pravili selektori ĐorđevićTanjević i Misas zahtevala je kod svih takmičara visoku koncentraciju pošto je trebalo pravovremeno i ispravno reagovati.
 
 
Naretovi puleni, 4K Priština, Kozara, trutonpokemon, Kostaaaaa BC, Dobanovci, Bronx21, Orlovi, Bojšići, Psihići, Profesori, Dunavski mangupi, Bajina Bašta, 40+, Klasići, nazivi su timova koji su se prijavili za takmičenje „Neka tvoj tim pobedi“.
 
Nakon prvog dana takmičenja na vrhu su se izdvojili timovi Profesori, 4K Priština i Dunavski mangupi, a konačan plasman je odlučen tek nakon utakmice Srbija – Crna Gora, koju je po rečima takmičara bilo najteže igrati, upravo zbog promena rezultata prouzrokovanih veoma čestim izmenama. 
 
Ukupni pobednik je tim „4K Priština“, kapiten tima Nikola Dubak je pobednički pehar dobio iz ruku Vladana Glavinića, košarkaškog trenera iz Beograda, do nedavno prvog asistenta trenera reprezentacije Libana.
 
 
Drugo mesto je osvojio tim „40+“, pehar je primio Vidosav Cvijović a pehar za trećeplasirani tim „Psihići“ je primio Vladimir Đurić.
 
Takmičenje je održano u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Wurst Platz barom a kompanije koje su podržale održavanje ovoga takmičenja su Izdavačka kuća VOS-Više od sporta, Microsoft, Matis group, Enel PS, Fractal Dimension, Medtech, Consultum, Inovacioni centar ETF, MojaVizitKarta, Elit Studio, MojeVino, Podrum Panajotović, S&N Winehouse, LaptopExpert, Oblak Tehnologije, Dragan Jeremić Consulting, Sportski žurnal, T3 Soft, E-Smart, Koš magazin, Lagum Tramošljanin.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.