CouchCoach na konferenciji Spark.me

Na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me koja se održava 29. i 30. maja u Budvi učestvovaće i naš tim koji će se boriti u konkurenciji dvanaest timova  za vredne nagrade. Najbolji startap će dobiti mogućnost da učestvuje na TechCrunch Disrupt San Francisco 2017 Startup Alley a drugoplasirani tim će dobiti desetodnevni boravak u Startup Embassy u Palo Alto, Silikonska dolina. Stručni žiri konferencije nije imao lak zadatak da odabere polufinaliste pošto je dobio veliki broj prijava iz čak devet zemalja, tako da se očekuje veoma zanimljivo takmičenje najboljih startapa u regionu.

 

Organizacioni tim se potrudio da na konferenciju dovede izuzetne govornike, tako da će publika biti u prilici da po prvu put u regionu čuje Pitera Kima, potpredsednika kompanije LEGO, Rory Sutharlenda, potpredsednika Ogilvy & Mather UK, Heather Armstronga, blogera sa 1.5 miliona pratilaca, Jasona Romeyk-a, bivšeg kreativnog direktora Saatchi & Saatchi, Virdžiniju Salas Kastiljo, izvršnu direktorku Ginicanbreathe, Azu Raskina, serijskog preduzetnika, Sharad Sagara, po magazinu Forbs jedan od „30 uspešnih mladih ljudi mladih od 30 godina“, Roba Fitzpatrika, autora knjige „The Mom Test“, Jona Burkharta, strateg marketinga i mnoge druge.
Karte za konferenciju Spark.me se još uvek mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije http://spark.me/2017/ . Za sve naše navijače koji se odluče da posete konferenciju i podrže nas na takmičenju spremili smo poklon kačket i privezak. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam na naš mejl info@couchcoach.rs pošaljete Vaše podatke, kako bismo Vam uručili poklon pre početka konferencije.
Konferencija se održava po peti put 29. i 30. maja u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn. d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.
Vidimo se u Budvi, na pjenu od mora !

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.