Predstavljamo trenere sa kauča – Alen Ređaj

Nastavljajući seriju intervjua sa Vama, igračima aplikacije u kojoj možete biti treneri sa kauča obavili smo razgovor sa Alenom Ređajem iz Kovačice. Po rečima Alena, čim je čuo za našu aplikaciju odlučio je da je i isproba i kada je jednom počeo da je igra nijedna naredna utakmica njegovog omiljenog tima Crvene zvezde nije počela a da nije predložio prvu postavu. Rezultati koje je postigao svedoče da Alen dobro poznaje tim i protivnike, da daje dobre predloge, a predlozi koje nama dao a tiče se novih funkcija u aplikaciji su veoma korisni, tako da ćemo ih u nekoj od narednih verzija aplikacije svakako primeniti.

CC: Predstavite nam se, gde živite, čime se bavite, da li igrate košarku ili je samo pratite?
AR: Poštovanje, moje ime je Alen Ređaj živim u Kovačici. Nekoliko godina radio sam u očevoj firmi kao knjigovođa a sada povremeno odem u Švajcarsku i tamo radim kod rođaka nekoliko meseci godišnje. Rekreativno igram košarku kada god imam vremena, ranije sam igrao u školskim timovima.
CC: Kada i na koji način ste saznali za aplikaciju CouchCoach?
AR: Obavezno pratim svaku utakmicu Zvezde u Euroligi i tokom jednog prenosa sam čuo da gledaoci mogu da preuzmu Couchcoach aplikaciju i aktivno se uključe u nju. Odmah sam je preuzeo.
CC: Kakvi su Vam bili utisci nakon prve utakmice koju ste igrali i zašto ste nastavili da igrate?
AR: Bio sam oduševljen jer sam uvek voleo neku vrstu trenerskog posla, pogotovo razmišljati u trenutku kako se oseća neko od igrača na terenu i kako mu pomoći da pruži svoj maksimum i nastavio sam da igram jer je mnogo lepše gledati utakmicu i na neki način osećati se kao deo ekipe koju bodriš.
CC: Da li imate omiljeni tim, omiljenog igrača i omiljenog trenera?
AR: Da, naravno tu je sve u znaku Zvezde. Crvena Zvezda, Branko Lazić i Stefi Jović, trener Dejan Radonjić mada i Andrea Trinkijeri je izuzetan trener koji mnogo pomaže igračima naročito na psihološkom planu.
CC: Koje sve lige pratite i igrate u aplikaciji CouchCoach?
AR: Samo Euroligu. Odigrao sam i jednu ili dve utakmice ABA lige ali vikendom uveče uglavnom više vremena provodim sa porodicom i prijateljima pa nisam stizao.
CC: Da li Vam je aplikacija CouchCoach zanimljiva i šta Vam je u njoj najinteresantnije?
AR: Da, zanimljiva je definitivno. Pomalo se nerviram kada neki igrač iz moje odabrane petorke ne pruži ono što sam siguran da ume ali to je žar ove igrice. Pomenuo sam malo ranije, to što si na neki način deo ekipe koju bodriš je neprocenjivo.
CC: Koji su po Vašem mišljenju najveći nedostaci igre, kako mislite da je treba unaprediti?
AR: Ne bih mogao da istaknem neki bitan nedostatak, možda samo kada bi imali još neki uvid koliko je fizički spreman igrač u toku utakmice, koliko ličnih grešaka ima i da li se raspoloženo oseća za igru to je ono što za sada ne možemo pratiti u toku prenosa.
CC: Dosadašnji rezultat na koji ste ponosni.
AR: Uh, ne bih mogao da izdvojim neki konkretan rezultat po kolu takmičenja, svaki mi je drag ali eto možda taj što sam u ukupnom plasmanu u prvih 5 trenera sa kauča u Euroligi.
CC: Koji biste tim u ABA ligi i u KLS ligi najradije „savetovali“ ukoliko bi Vam se za to ukazala prilika?
AR: Zvezda je tim koji volim ali jasno je da imaju odlične savetnike zato što se vidi da se igrači odlično pripremaju i stručni štab je izuzetno sposoban. Kada bih dobio priliku….hmm verujem da bih bio počastvovan biti savetnik bilo koje ekipe u Košarkaškoj ligi Srbije jer uvek se mora napredovati i težiti za višim ciljem.
CC: Vaša poruka za CouchCoach tim.
AR: Što se mene tiče sjajni ste, odgovorni i biću uz vas i nadalje!

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.