Trener do trenera

Dočekasmo i trenutak da se susretnu treneri sa klupe sa trenerima sa kauča. To se upravo dogodilo juče u Wurst Platz Baru gde smo upriličili svečanost dodele pehara i priznanja najboljim trenerima sa kauča u dosadašnjim takmičenjima ABA košarkaške lige i Košarkaške lige Srbije.

Dejan Milojević, trener KK Mega Leksa i Nenad Čanak, pomoćni trener KK Partizan su u svom obraćanju priznali da su u duši gejmeri i da su pojavu naše aplikacije dočekali sa oduševljenjem. Pažljivo su saslušali zapažanja igrača aplikacije a da li će nešto i primeniti na utakmicama koje slede uskoro ćemo videti.
Zoran Šećerov Zoran Stanojević su svojim vođenjem ceremonije dodele priznanja najboljima zaintrigirali prisutnu publiku, naročito kada su rekli da se među prisutnima nalazi i trener koji će za nekoliko godina biti prvak Evrope, ne precizirajuću da li misle na trenere sa klupe ili na one sa kauča. Mi svakako želimo da se i jedni i drugi u godinama koje dolaze popnu na najviša postolja ne samo u Evropi već i u svetu.
Nikola Nestorović iz Pančeva je najbolji trener sa kauča ABA lige i pored pehara dobio je i pravi kauč, poklon kompanije Matis. Nikola je osvojio i pehar za najbolje vođenje tima u finalu ABA lige za tim Crvena Zvezda.
Stefan Pavlović iz Pančeva je osvojio drugo mesto u ABA ligi, prvo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, Rade Zec iz Budve je osvojio treće mesto u ABA ligi, Jovan Vujović iz Podgorice je osvojio prvo mesto u finalu ABA lige (Cedevita), Ljubiša Milošević iz Zvečana je osvojio drugo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije dok je Nikola Dubak iz Beograda osvojio treće mesto u Košarkaškoj ligi Srbije.
Sledilo je druženje u kome su naravno preovladavale košarkaške teme, a svi prisutni su nam poželeli da i dalje radimo na razvoju aplikacije kako bi postigla svetsku slavu.
Da li je dozvoljeno u zemlji svetskih, olimpijskih i evropskih košarkaških prvaka imati bilo kakav drugi cilj osim biti prvi i najbolji ? Naravno da nije, i naš tim koji radi na razvoju aplikacije će stremiti tome da napravi aplikaciju koja će biti svetski priznata i prihvaćena, a to je moguće samo ako se svi zajedno oko tog cilja okupimo i na tome vredno radimo.
Zato svaka Vaša odigrana utakmica, svaka sugestija, predlog, ocena ili kritika su dobrodošli, pišite nam kao i do sada na info@couchcoach.rs a mi ćemo se potruditi da svakog dana korak po korak unapređujemo aplikaciju.
Trener do trenera, sa klupe ili kauča, pobednik do pobednika.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.