Najbolji za najbolje

Došlo je vreme da nagradimo najbolje trenere sa kauča u dosadašnjim takmičenjima. Naši najbolji treneri Aleksandar DžikićDejan Milojević i Dejan Radonjić uručiće pehare najboljim trenerima sa kauča. Zadovoljstvo nam je što su treneri Crvene zvezda, Partizana i Mega Leksa  prihvatili naš poziv da uveličaju proglašenje najboljih trenera sa kauča i nadamo se da će to postati tradicija.

Kao što znamo na terenu se vodi ljuta borba, to najbolje znate Vi koji uz našu aplikaciju provodite utakmicu i često se pitate da kako je to zaista biti pored klupe tima i u trenutku doneti pravu odluku.
U aplikaciji dobijate ili gubite poene, pa ste bolje ili lošije plasirani, dobijate ili ne dobijate nagrade, a pravi treneri na svakoj utakmici polažu novi ispit, nikada ne znajući šta ih čeka ako izgube meč. Trenerski posao je najteži posao u košarci, a zašto je istovremeno i lep saznaćete od naših gostiju.
Objavićemo i naše partnerstvo sa kompanijom Matis Group koja je za najboljeg trenera sa kauča, Nikolu Nestorovića obezbedila prvu nagradu, kauč.
Proglašenje počinje u 16h, u utorak 23.05. u Wurst Platz Baru (nekadašnji Sport Cafe) Makedonska 4.
Dobrodošli su svi, očekujemo lepu svečanost i druženje trenera sa trenerima sa kauča kao i svih ljubitelja košarke.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.