Neka tvoj tim pobedi

U susret predstojećem tradicionalnom košarkaškom turniru Trofej Beograda na kome učestvuju košarkaške reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore u dvorani Aleksandar Nikolić od 11-13. Avgusta, pripremili smo specijalno iznenađenje. Zahvaljujući saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije Wurst Platz barom svi treneri sa kauča biće u prilici da formiraju svoje timove i da se takmiče za nagrade koje smo pripremili.

Za sve one koji budu birali tim Košarkaške reprezentacije Srbije predstavljamo takmičenje „ Neka tvoj tim pobedi“.

Sve što je potrebno da uradite jeste da na sledećem linku –  PRIJAVA  – prijavite Vaš tim od tri člana i da prateći utakmice u prijatnom ambijentu Wurst platz bara, Makedonska 4 i igrajući aplikaciju CouchCoach, pokušate da osvojite neku od nagrada:

Za najbolji tim – tura pića i specijalitet kuće, majica CouchCoach  i knjiga Koš po Koš II autora Vladimira Stankovića,

Drugoplasirani tim – tura pića i knjiga Koš po koš autora Vladimira Stankovića,

Trećeplasirani tim – kačket CouchCoach, knjiga Koš po koš košarkašice autora Vladimira Stankovića,

Za sve ostale takmičare, mogućnost da sa popustom od 30% kupe bilo koji artikal CouchCoach http://shop.couchcoach.rs/ .

Naravno, tu je i specijalno iznenađenje za sve učesnike koje ćemo uskoro najaviti.

Takmičiće se dvadeset timova, prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto za Vaš tim u Wurst Platz baru, navijajte za reprezentaciju Srbije, igrajte se, osvojite nagrade i proslavite svoju pobedu i pobedu reprezentacije.

Za one koji će se po prvi put oprobati kao treneri sa kauča, na sledećem linku možete preuzeti aplikaciju http://bit.ly/2i0j4wI a ovde se nalazi uputstvo za igranje http://couchcoach.rs/news/instruction .

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili problema u korišćenju aplikacije obratite nam se na e-mail info@couchcoach.rs i odmah ćemo Vam odgovoriti.

Neka tvoj tim pobedi!

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.