Šampioni ABA lige

Crvena zvezda ja prvak ABA lige i sve čestitke idu kako crveno belima tako i timu Cedevite na prikazanim partijama u okviru finala. Iako su neki među Vama priželjkivali više utakmica, ipak je ovogodišnje finale odlučeno u tri meča koji su pobudili veliko interesovanje publike, gledalaca i svih onih koji prate košarku. Nisu samo treneri finalista bili na mukama kako da na najbolji način vode svoj tim, ni onima koji su se odlučili da se okušaju kao treneri sa kauča kroz aplikaciju CouchCoach nije bilo lako sve do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Najbolju taktiku u vođenju timova to jest predlaganju izmena igrača kao i procenijivanju odluka prvih trenera izabrali su Nikola Nestorović iz Pančeva i Jovan Vujović iz Podgorice.

Nikola je sa osvojenih 4007 poena bio najbolji trener sa kauča za tim Crvene zvezde dok je Jovan Vujović sa osvojenih 1455 poena bio najbolji trener sa kauča za tim Cedevite.
Nikoli i Jovanu ćemo uskoro uručiti šampionske pehare, kao i odgovarajuće nagrade za po prvih deset plasiranih takmičara.

Do sledeće sezone ABA lige i novih košarkaških uzbuđenja, sportski pozdrav!

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.