Predstavljamo trenere sa kauča – Mateo Bajlo

Popularnost koju košarka ima u Zadru jedinstvena je na ovim prostorima. Oni stariji će se setiti čuvenih Jazina i vrućeg terena sa kog je malo ko poneo bodove kući. U Zadru se košarka počela igrati još davne 1930 godine, kada je košarkašku loptu po prvi put u ovaj grad donela skupina italijanskih studenata. Dve najveće legende kluba su svakako Giuseppe Giergia i Krešimir Ćosić po kome i nova dvorana nosi danas ime. Sadašnji predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske Stojko Vranković je upravo iz dresa KK Zadar prešao u NBA a još jedna zanimljivost je da je Zadar postao prvak SFRJ 1986-te godine savladavši do tada neprikosnovenu Cibonu, pobedivši u majstorici u Zagrebu rezultatom 111:110, ostaje zabeleženo da je Petar Popović postigao 6 „trica“ i 36 poena. Ovaj klub je poznat i po navijačkoj grupi Tornado čiji je česti uzvik „Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku“. Upravo iz Zadra je naš sagovornik Mateo Bajlo.

CC: Predstavite nam se, gde živite, čime se bavite, da li se bavite košarkom ili ste se bavili i gde?
MB: Pozdrav, ja sam Mateo.Imam 18 godina i živim u Zadru. Ne bavim se košarkom samo je pratim.

CC: Kako ste saznali za aplikaciju CouchCoach i kakvi su bili prvi utisci kada ste počeli da je koristite?
MB: Za aplikaciju Couch coach saznao sam sasvim slučajno, gledajući obavijesti po Facebooku naletio sam na link za ovu aplikaciju i odlučio je skinuti i probati. Moram priznati da mi se odmah svidjela.

CC: Da li su Vam zanimljive utakmice ABA lige, imate li omiljeni tim i omiljenog trenera?
MB: Ne sjećam se točno koja je bila prva utakmica koju sam odigrao, ali mi se ideja igrice odmah svidjela i stvarno je zanimljivo. Nastavio sam je igrati čisto iz zabave, ali i da vidim mislim li isto što i treneri.

CC: Osim ABA lige da li pratite i druge lige?
MB: Najviše pratim ABA ligu i NBA ligu. U ABA ligi najdraži klub mi je naravno moj Zadar, a u NBA ligi to je Golden State i Los Angeles Lakersi. Najdraži igrači su mi Kobe BryantSteph Curry i Boris Barać, a najdraži trener mi je bivši trener Zadra Ante Nazor.

CC: Da li Vam je aplikacija CouchCoach zanimljiva i šta Vam je u njoj najinteresantnije?
MB: Aplikacija mi je jako zanimljiva, a najzanimljivije mi je pogađati tko će i kad izaći te hoće li klub koji sam izabrao i pobijediti te mi donijeti više bodova.

CC: Navedite nam koji su najveći nedostaci igre, to jest na  koji bi se način mogla unaprediti.
MB: Zelio bih da u budućnosti bude više natjecanja u ponudi, naprimjer Euroliga i NBA liga.

CC: Koji Vam je postignuti rezultat do sada najdraži?
MB: Moje najveće postignuće je osmo mjesto u ukupnom poretku i prvo mjesto ukupnog poretka po klubu za Zadar. Dosta puta sam bio među prvima na raznim utakmicama a ponekad i pobjeđivao. (Mateo je četiri puta poneo titulu najboljeg „trenera iz kauča“, u ukupnom plasmanu je na prvom mestu za KK Zadar i treći za KK Cibona, naša primedba).

CC: Koji biste tim u ABA ligi najradije „savetovali“ ukoliko bi Vam se za to ukazala prilika?
MB: Naravno da bih najradije savjetovao moj Zadar. Klub za koji navijam od rođenja i klub koji mi je u srcu.

CC: Vaša poruka za CouchCoach tim.
MB: Samo nastavite dalje ovako sa dobrim radom i ne sumnjam da ćete napraviti sve da aplikaciju napravite što boljom.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.