Košarkaška Superliga Srbije

Današnjim utakmicama u Subotici i u Beogradu počinje Košarkaška superliga Srbije, takmičenje koje su svi ljubitelji košarke i navijači željno očekivali. ABA ligašima se pridružuju četiri najbolje plasirana tima Košarkaške lige Srbije i svi zajedno su spremni i raspoloženi da nam se predstave u svom najboljem izdanju sa jednim ciljem a to je postati prvak Srbije. Za sve Vas koji ste do sada bili treneri sa kauča, ukazuje se nova prilika da pokažete svoje znanje i umeće i pokušate da osvojite nagrade koje smo za Vas spremili u saradnji sa Košarkaškom ligom Srbije i klubovima učesnicima.

Najbolji trener sa kauča nakon 14 kola prvog dela takmičenja osvojiće pehar i medalju a drugo plasirani i trećeplasirani će dobiti medalje. Za sva tri proplasirana takmičara spremili smo komplet ulaznica za sve utamice finala Košarkaške superlige Srbije. Dodatno za najbolje trenere sa kauča u svakom kolu i za svaki tim spremili smo poklon kačket i privezak.

Takmičenje počinje današnjim utakmicama između Spartaka i  Crvene zvezde mts od 19h i  Partizan NIS i Vršac od 20h.

Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa svih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu prvog kola Košarkaške superlige Srbije i boriti se za najviši plasman.

Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis problema odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.

Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.