Vaši radovi

Ukoliko niste primetili objave za polufinalne mečeve ABA lige na Facebok-u i Twitteru želimo da Vam ukažemo na grafička rešenja to jest vizuale koje je specijalno za CouchCoach napravio Jovan Milutinović iz Zvečana. Sa Jovanom smo nedavno objavili intervju na našem blogu http://couchcoach.rs/news/predstavljamo-trenere-sa-kau%C4%8Da-%E2%80%93-… a sada smo u prilici da Vam pokažemo i radove koje je napravio pred seriju mečeva polufinala ABA lige Cedevita – Partizan i Crvena zvezda – Budućnost.

Da je pred ovim momkom svetla budućnost nema nikakve sumnje, s obzirom da se radi o srednjoškolcu koji već sada pokazuje talenat za kreiranje složenih grafičkih sadržaja. Jovanova želja je da ove godine upiše saobraćajni fakultet i naš tim mu želi da u tome uspe kao i da nastavi dalji rad na polju grafike.

Ukoliko i Vi želite da postanete naš saradnik a posedujete neku sličnu veštinu, kao što je pisanje tekstova, izrada grafičkih rešenja, kreiranje animacija ili nešto slično slobodno nam se obratite, možda baš u Vama čuči talenat kome ćemo i mi dati doprinos da se razvije i iskaže.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.