Poslastica za kraj

Dragi treneri sa kauča, dragi ljubitelji košarke, svemu dođe kraj pa tako i našem ovogodišnjem druženju na utakmicama ABA lige. Družili smo se počev od 15-og kola i nadamo se da smo barem delimično opravdali Vaša očekivanja kada je u pitanju aplikacija CouchCoach. Pažljivo smo zabeležili sve Vaše utiske i komentare i potrudićemo se da za sledeću sezonu obezbedimo još zanimljiviju igru, sa puno iznenađenja kao i verziju za iOS. Ali ipak nije još kraj. Kao što znate slede utakmice finala plej ofa između Crvene zvezde Cedevite, slobodno možemo reći utakmice za košarkaške sladokusce. Verujemo da će publika u Beogradu i Zagrebu zdušno bodriti svoje ljubimce kao i Vi koji utakmice budete pratili preko TV-a.

Za sve Vas koji se odlučite da se oprobate kao treneri sa kauča u utakmicama finala, u saradnji sa ABA ligom smo obezbedili nagrade za najbolje. Na kraju finalne serije najbolje plasirani „treneri sa kauča“ će dobiti sledeće nagrade:  prvoplasirani takmičar peharduks i kačket, plasirani na drugom i trećem mestu po duks i kačket, a plasirani od četvrtog do desetog mesta majicu i kačket. Ukupno ćemo nagraditi dvadeset takmičara, po deset za one koji budu birali Crvenu zvezdu i deset takmičara koji budu birali Cedevitu.
I još jedno iznenađenje, svi takmičari koji budu odigrali sve utakmice finalne serije ukoliko nam se pridruže na druženju/tribini koju ćemo organizovati po završetku lige dobiće na poklon po kačket.
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!
Za sve probleme koji Vam se dogode molimo Vam da nam opis odmah pošaljete na mejl    info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite. Pokazalo se u nekim slučajevima da promena telefona rešava problem.

Leave a commentlogo_f
f_f
f_t
vim
ins

Kontakt: info@couchcoach.rs

© 2019 All rights reserved.