Trener do trenera

Trener do trenera

 
Dočekasmo i trenutak da se susretnu treneri sa klupe sa trenerima sa kauča. To se upravo dogodilo juče u Wurst Platz Baru gde smo upriličili svečanost dodele pehara i priznanja najboljim trenerima sa kauča u dosadašnjim takmičenjima ABA košarkaške lige i Košarkaške lige Srbije.
 
 
Dejan Milojević, trener KK Mega Leksa i Nenad Čanak, pomoćni trener KK Partizan su u svom obraćanju priznali da su u duši gejmeri i da su pojavu naše aplikacije dočekali sa oduševljenjem. Pažljivo su saslušali zapažanja igrača aplikacije a da li će nešto i primeniti na utakmicama koje slede uskoro ćemo videti.
 
Zoran Šećerov i Zoran Stanojević su svojim vođenjem ceremonije dodele priznanja najboljima zaintrigirali prisutnu publiku, naročito kada su rekli da se među prisutnima nalazi i trener koji će za nekoliko godina biti prvak Evrope, ne precizirajuću da li misle na trenere sa klupe ili na one sa kauča. Mi svakako želimo da se i jedni i drugi u godinama koje dolaze popnu na najviša postolja ne samo u Evropi već i u svetu.
 
Nikola Nestorović iz Pančeva je najbolji trener sa kauča ABA lige i pored pehara dobio je i pravi kauč, poklon kompanije Matis. Nikola je osvojio i pehar za najbolje vođenje tima u finalu ABA lige za tim Crvena Zvezda.
 
 
Stefan Pavlović iz Pančeva je osvojio drugo mesto u ABA ligi, prvo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, Rade Zec iz Budve je osvojio treće mesto u ABA ligi, Jovan Vujović iz Podgorice je osvojio prvo mesto u finalu ABA lige (Cedevita), Ljubiša Milošević iz Zvečana je osvojio drugo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije dok je Nikola Dubak iz Beograda osvojio treće mesto u Košarkaškoj ligi Srbije.
 
 
Sledilo je druženje u kome su naravno preovladavale košarkaške teme, a svi prisutni su nam poželeli da i dalje radimo na razvoju aplikacije kako bi postigla svetsku slavu. 
 
 
 
 
Da li je dozvoljeno u zemlji svetskih, olimpijskih i evropskih košarkaških prvaka imati bilo kakav drugi cilj osim biti prvi i najbolji ? Naravno da nije, i naš tim koji radi na razvoju aplikacije će stremiti tome da napravi aplikaciju koja će biti svetski priznata i prihvaćena, a to je moguće samo ako se svi zajedno oko tog cilja okupimo i na tome vredno radimo.
 
Zato svaka Vaša odigrana utakmica, svaka sugestija, predlog, ocena ili kritika su dobrodošli, pišite nam kao i do sada na info@couchcoach.rs a mi ćemo se potruditi da svakog dana korak po korak unapređujemo aplikaciju.
 
Trener do trenera, sa klupe ili kauča, pobednik do pobednika.