Podržite nas na Telefonica Open Future konkursu

Podržite nas na Telefonica Open Future konkursu

Dragi ljubitelji košarke i navijači prijavili smo se za konkurs koji je objavila Telefonica, jedan od najvećih španskih i evropskih telekom operatera i uvršteni smo među 220 startapa (jedini smo iz Srbije i država bivše Jugoslavije) iz 28 država za koje je sada moguće glasati kako bi se pojavili na najvećem skupu pod nazivom 4YFN (Four Years From Now) koji se odvija u okviru Mobile World Congress-a od 27.februara do 1.marta u Barseloni.

Podržite nas, glasajte za nas na sledećem linku https://www.openfuture.org/en/contests/telefonica-open-future-global-race-39/postulations/couchcoach

Pred nama je treće kolo u kome se možete takmičiti u okviru ABA lige sa kojom smo uspostavili saradnju.

Svaki Vaš glas je važan a startup koji dobije najviše glasova, imaće mogućnost da se predstavi na ovom značajnom skupu a mi bismo ukoliko pobedimo imali veliku šansu da Vam za iduću sezonu obezbedimo utakmice Evrolige i ACB lige.

Pozivamo Vas da glasate za nas, svaki glas je bitan, a naša je procena da nam za prvo mesto i sigurnu pobedu treba oko 10000 glasova.

Glasanje je moguće do 15-og januara.

Nadamo se da ćemo iz kola u kolo zajedno rasti, razvijati se  i aplikaciju dovesti na nivo da Vam možemo obezbediti još više utakmica i liga. Naši ciljevi su visoki a to je da Vam omogućimo da se osim na utakmicama ABA lige možete oprobati i na utakmicama španske, italijanske, francuske, grčke, nemačke, turske i ostalih nacionalnih liga kao i Evrolige, Evrokupa, FIBA i što da ne najjače košarkaške lige na svetu NBA.

Hvala svima unapred! Do naše zajedničke pobede!