Košarkaška liga Srbije

Košarkaška liga Srbije

 
Izuzetno nam je drago da najavimo saradnju sa Košarkaškom ligom Srbije i mogućnost za korisnike aplikacije CouchCoach da igraju utakmice domaćeg takmičenja. Za sve Vas ljubitelje košarke već sutra imate na programu meč koji je prava poslastica. Radi se o derbiju 17-og kola koji igraju Borac iz Čačka i Vršac. Utakmica je postavljena u našoj aplikaciji a meč počinje u petak 10. februara u 18h uz direktan prenos na Arena sport.
 
 
Za najbolje trenere sa kauča obezbedili smo kao nagradu po majicu, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti po kačket. Ovakva praksa nagrađivanja će ostati do kraja regularnog dela liga za mečeve koji su proglašeni za derbi kola i koje se prenose preko kanala Arena sport.
U saradnji sa Košarkaškom ligom Srbije spremićemo poseban fond nagrada pred početak Superlige kada će se domaćem takmičenju priključiti i timovi koji se sada takmiče u ABA ligi to jest Crvena Zvezda, Partizan, Mega Leks i FMP.
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!