Blog

Trofeji za najbolje

Košarkaški turnir Trofej Beograda je u potpunosti opravdao očekivanja kako publike tako i reprezentacija koje su na njemu učestvovale. Mnoštvo atraktivnih poteza, na momente i egzibicija moglo se videti u tri dana turnira. Videlo se da su selektori uvežbavali akcije, dajući šansu velikom broju igrača, koji su sa druge strane izgarali ne bili se izborili za odlazak na Evropsko prvenstvo koje počinje za dve nedelje. Nije samo u dvorani Aleksandar Nikolić bilo zanimljivo, atmosfera koju su napravili treneri sa kauča u Wurst Platz baru bila je podjednako inspirativna. Veliki broj izmena koje su pravili selektori Đorđević, Tanjević i Misas zahtevala je kod svih takmičara visoku koncentraciju pošto je trebalo pravovremeno i ispravno reagovati.

Neka tvoj tim pobedi

U susret predstojećem tradicionalnom košarkaškom turniru Trofej Beograda na kome učestvuju košarkaške reprezentacije Srbije, Grčke i Crne Gore u dvorani Aleksandar Nikolić od 11-13. Avgusta, pripremili smo specijalno iznenađenje. Zahvaljujući saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Wurst Platz barom svi treneri sa kauča biće u prilici da fomiraju svoje timove i da se takmiče za nagrade koje smo pripremili.

Trener do trenera

Dočekasmo i trenutak da se susretnu treneri sa klupa sa trenerima sa kauča. To se upravo dogodilo juče u Wurst Platz Baru gde smo upriličili svečanost dodele pehara i priznanja najboljim trenerima sa kauča u dosadašnjim takmičenjima ABA košarkaške lige i Košarkaške lige Srbije. Dejan Milojević, trener KK Mega Leksa i Nenad Čanak, pomoćni trener KK Partizan su u svom obraćanju priznali da su u duši gejmeri i da su pojavu naše aplikacije dočekali sa oduševljenjem. Pažljivo su saslušali zapažanja igrača aplikacije a da li će nešto i primeniti na utakmicama koje slede uskoro ćemo videti. Zoran Šećerov i Zoran Stanojević su svojim vođenjem ceremonije dodele priznanja najboljima zaintrigirali prisutnu publiku, naročito kada su rekli da se među prisutnima nalazi i trener koji će za biti prvak Evrope, ne precizirajuću da li misle na trenere sa klupe ili na one sa kauča. Mi svakako želimo da se i jedni i drugi u godinama koje dolaze popnu na najviša postolja ne samo u Evropi već i u svetu.

Najbolji za najbolje

Došlo je vreme da nagradimo najbolje trenere sa kauča u dosadašnjim takmičenjima. Naši najbolji treneri Aleksandar Džikić, Dejan Milojević i Dejan Radonjić uručiće pehare najboljim trenerima sa kauča. Kao što znamo na terenu se vodi ljuta borba, to najbolje znate Vi koji uz našu aplikaciju provodite utakmicu i često se pitate da kako je to zaista biti pored klupe tima i u trenutku doneti pravu odluku. Proglašenje počinje u 16h, u utorak 23.05. u Wurst Platz Baru (nekadašnji Sport Cafe) Makedonska 4. Dobrodošli su svi, očekujemo lepu svečanost i druženje trenera sa trenerima sa kauča kao i svih ljubitelja košarke.

CouchCoach na konferenciji Spark.me

Na jednoj od najvecih marketing konferencija u Jugoistocnoj Evropi, Spark.me koja se održava 29. i 30. maja u Budvi ucestvovace i naš tim koji ce se boriti u konkurenciji dvanaest timova za vredne nagrade. Najbolji startap ce dobiti mogucnost da ucestvuje na TechCrunch Disrupt San Francisco 2017 Startup Alley a drugoplasirani tim ce dobiti desetodnevni boravak u Startup Embassy u Palo Alto, Silikonska dolina. Strucni žiri konferencije nije imao lak zadatak da odabere polufinaliste pošto je dobio veliki broj prijava iz cak devet zemalja.

Trenerski dani Borivoje Cenić

U Beogradu je u nedelju 7.Maja u SC „Vizura“ održan seminar namenjen trenerima mlađih kategorija „Trenerski dani – Borivoje Cenić 2017“. Seminar je okupio trenere iz cele Srbije, bilo je pravo zadovoljstvo prisustvovati ovakvom skupu, i CouchCoach tim je bio počastvovan ucešćem. Od ranih jutarnjih sati dvorana se brzo punila i bilo je veoma zanimljivo čuti razmenu mišljenja trenera mlađih kategorija koji su razmenjivali iskustva u radu sa mladima sa nestrpljenjem iščekujući početak zvaničnog programa. A zvanični program je bio više nego zanimljiv i aktuelan.

Predstavljamo trenere sa kauča – Alen Ređaj

Nastavljajući seriju intervjua sa Vama, igračima aplikacije u kojoj možete biti treneri sa kauča obavili smo razgovor sa Alenom Ređajem iz Kovačice. Po rečima Alena, čim je čuo za našu aplikaciju odlučio je da je i isproba i kada je jednom počeo da je igra nijedna naredna utakmica njegovog omiljenog tima Crvene zvezde nije počela a da nije predložio prvu postavu. Rezultati koje je postigao svedoče da Alen dobro poznaje tim i protivnike, da daje dobre predloge, a predlozi koje nama dao a tiče se novih funkcija u aplikaciji su veoma korisni, tako da ćemo ih u nekoj od narednih verzija aplikacije svakako primeniti.

Košarkaška Superliga Srbije

Današnjim utakmicama u Subotici i u Beogradu počinje Košarkaška superliga Srbije, takmičenje koje su svi ljubitelji košarke i navijači željno očekivali. ABA ligašima se pridružuju četiri najbolje plasirana tima Košarkaške lige Srbije i svi zajedno su spremni i raspoloženi da nam se predstave u svom najboljem izdanju sa jednim ciljem a to je postati prvak Srbije. Za sve Vas koji ste do sada bili treneri sa kauča, ukazuje se nova prilika da pokažete svoje znanje i umeće i pokušate da osvojite nagrade koje smo za Vas spremili u saradnji sa Košarkaškom ligom Srbije i klubovima učesnicima. Najbolji trener sa kauča nakon 14 kola prvog dela takmičenja osvojiće pehar i medalju a drugo plasirani i trećeplasirani će dobiti medalje. Za sva tri proplasirana takmičara spremili smo komplet ulaznica za sve utamice finala Košarkaške superlige Srbije. Dodatno za najbolje trenere sa kauča u svakom kolu i za svaki tim spremili smo poklon kačket i privezak.

Get in the Ring

Da li ste se ikada zapitali kako bi se košarkaši snašli u bokserskom ringu? Da, baš u pravom bokserskom ringu, sa sve bleštavim svetlima, protivnikom raspoloženim za borbu, sudijom i publikom željnom uzbuđenja i razmene udaraca. Iznenadio nas je poziv koji smo dobili od Mire Nouwens iz organizacije Get in the Ring kao i kolega iz Zagrebačkog inkubatora poduzetništva i HUB 385 da navučemo rukavice i ukoliko budemo pobednici otputujemo na svetsko provenstvo koje se održava u Singapuru. Upoznavši se se pravilima takmičenja, shvatili smo da ćemo se zaista boriti u pravom pravcatom ringu, ali da ćemo se umesto rukavicama boriti rečima, tačnije da ćemo u pet rundi pokušati da nadgovorimo našeg protivnika, pokušati da se dopadnemo publici i naravno ponudimo dobre odgovore sudijama.

Pages